Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen laten reinigen 

TerraGroen helpt u om het maximale rendement uit uw zonnepanelen te halen door deze periodiek te reinigen. Door hardnekkige verontreiniging zoals vogeluitwerpselen, bladeren, mos, groene aanslag, etc. leveren zonnepanelen steeds minder rendement op. Wij adviseren daarom om jaarlijks of ééns in de twee jaar (afhankelijk van de snelheid waarmee de vervuiling optreedt) uw zonnepanelen te laten reinigen.

Werkwijze

Wij reinigen uw zonnepanelen met behulp van een telescopische borstel en osmosewater. Dit heeft als voordeel dat we in de meeste gevallen niet uw dak hoeven te betreden. Daarnaast zijn door het osmosesysteem geen chemicalien nodig en na het reinigen drogen uw zonnepanelen vlekvrij op. Het reinigen volgens deze werkwijze zorgt ervoor dat we grote oppervlakken snel en effectief kunnen reinigen. 

Uw zonnepanelen laten reinigen?

Wilt u uw zonnepanelen op uw woning, bedrijfspand of terrein laten reinigen? Neem contact met ons op voor meer info of vraag vrijblijvend een prijsopgave, en u ontvangt dan binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

Wilt u een offerte?

Vul ons offerteformulier in en wij sturen u een passende aanbieding.