Hemelwaterafvoer ontstoppen

Hemelwaterafvoer ontstoppen

Regenpijp en hemelwaterafvoer ontstoppen

Een verstopte regenpijp of hemelwaterafvoer kan overstroming van de dakgoot of een plat dak veroorzaken en is vaak het gevolg van achterstallig onderhoud. Het is belangrijk dat dakgoten en platte daken tijdig worden geleegd om verstoppingen in de afvoer te voorkomen, vooral in de herfst periode. Heeft u problemen met een verstopte regenpijp? TerraGroen outdoor cleaning is dé specialist voor het ontstoppen en reinigen van uw hemelwaterafvoer.

Werkwijze

Uw hemelwaterafvoer wordt snel en effectief ontstopt en gereinigd door middel van een rioolslang welke met een sproeikop en 3 achterwaartse sproeiers door de afvoer kruipt en zo de verstopping vrijmaakt. Bij deze manier van werken is demonteren van uw regenpijp of uitgraven van de hemelwaterafvoer niet nodig en hoeven geen herstelwerkzaamheden worden verricht nadat het probleem is opgelost. Verder geven onze reinigingsspecialisten u advies hoe u verstopping van uw hemelwaterafvoer in de toekomst kunt voorkomen en kunnen wij ook de nodige oplossingen bieden door bijv. het monteren van een bladvanger of andere hulpmiddelen.

Kosten

Bij het ontstoppen van een regenpijp en/of hemelwaterafvoer werken we altijd met een vast starttarief van € 110,- inclusief BTW. Dit tarief is inclusief 3 maanden garantie, voorrijkosten, half uur arbeidsloon en materieel.  In 90 % van de gevallen kunnen we voor dit tarief de verstopte regenpijpen/hemelwaterafvoeren ontstoppen. Mochten de werkzaamheden langer duren dan een half uur dan gaan we pas na uw toestemming door om het probleem te verhelpen. In dat geval wordt er € 25,- inclusief BTW per kwartier bijgerekend. U betaald alleen als we de verstopping daadwerkelijk hebben verholpen (no cure no pay). Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele avond- of weekendtoeslagen.

Hemelwaterafvoer of regenpijp laten ontstoppen?

Heeft u een verstopte regenpijp en wilt u deze laten ontstoppen? Neem contact met ons op voor meer info of maak gelijk een afspraak met een van onze reinigingsspecialisten.

Afspraak maken?

Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.