Dakcoating

Dakoppervlak coaten

TerraGroen brengt beschermende dakcoatingen aan op diverse type dakbedekkingen van woningen, bedrijfspanden, recreatiewoningen etc.. Als uw dak vuil en dof is dan kan het aanbrengen van een nieuwe coating een goed idee zijn om de uitstraling te verbeteren en het dak weer voor langere tijd te beschermen. Uw dakoppervlak wordt gereinigd en we brengen weer een beschermende coating aan waardoor uw dak er weer als nieuw uit komt te zien.

Voordelen van dak coaten

+ Een dakcoating is vochtbestendig en beschermt tegen vuil

+ Het dak ziet er weer als nieuw uit

+ Goedkoper dan een nieuwe dakbedekking: Dakcoating is gemiddeld 50-70% goedkoper!

+ Voorkomt aangroei van mos en groene aanslag

+ Beschermt dakpannen tegen vorstschade

+ Houdt UV-stralen tegen, zodat de pannen nauwelijks of niet zullen verkleuren

+ Duurzame bescherming van min. 12 jaar

Werkwijze

Uw dakoppervlak wordt gereinigd d.m.v. hogedrukreiniging met gepaste druk. Al het vuil zoals blad, groene aanslag en mos wordt daardoor verwijderd. Als het oppervlak schoon is dan wordt het dak behandeld met een biologisch afbreekbaar schuim waarmee de laatste resten alg en mos verdwijnen en niet meer zullen aangroeien. Als laatste zal de coating worden aangebracht om het dak weer te beschermen en een nieuwe uitstraling te geven. Het aanbrengen van de coating wordt gedaan met een speciale airless spuit. Met deze spuit wordt de coating onder hoge druk op de dakpannen gespoten. Alle gaten en kieren worden op deze manier gevuld waardoor een optimale dekking wordt bereikt. Om een optimale hechting te bereiken van de dakcoating, wordt het dakoppervlak eerst voorzien van een speciale primer. Na het aanbrengen van de primer wordt de coating in twee lagen aangebracht om zo een optimale dekking te bereiken.

TerraGroen reinigt verschilende type dakbedekkingen waaronder:

  • Sneldek pannen (betonpannen)
  • Kunstleien
  • Golfplaten (vezelcement)

Coating in diverse kleuren

Bij TerraGroen kunt u uw dak in diverse kleuren laten coaten. Bijna elke kleur is mogelijk. U kunt er dus ook voor kiezen om uw dak in een compleet andere kleur te laten coaten. Uiteraard is het ook mogelijk om een kleur te kiezen die het dichts bij de oorspronkelijke kleur van uw dakbedekking ligt. Om uw kleur te kiezen kunt gebruik maken van de digitale kleurenkaart via deze link.

Het dak van uw woning of bedrijfspand laten coaten?

Wilt u uw dakoppervlak laten coaten? Neem contact met ons op voor meer info of vraag vrijblijvend een prijsopgave, en u ontvangt dan binnen twee werkdagen een vrijblijvende offerte.

Houten schutting

Wilt u een offerte?

Vul ons offerteformulier in en wij sturen u een passende aanbieding.